Wat is e-Health Convention?

Wat zijn nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie, die de aanjagers zijn voor verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency (kostenbeheersing)? e-Health Convention is innovation in cure, care & technology. Een interactieve congresdag met in totaal zo’n 25 sessies van interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties. In 2016 door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 5 punten geaccrediteerd.

Het programma van e-Health Convention wordt in overleg met de programmacommissie samengesteld. Leden van de programmacommissie: Joris Arts (bestuurder Gezondheidscentrum Kersenboogerd en ziekenhuisapotheker Antonius Ziekenhuis Sneek/Emmeloord), Jorrit Ebben (Manager Business Development Siza, mentor Rockstart en voorzitter Board of Representatives CZ), Erik van de Zijden (CEO en Founder Synappz Medical Apps), Ruud Koolen (hoofdredacteur/uitgever bij Springer Media van onder andere Skipr, Lucide en Zorgvisie), Jacqueline Pijcke (uitgever e-Health Convention bij Emerce).

Voor wie?

In 2016 door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 5 punten geaccrediteerd. e-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten.
emerce_400

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Skipr

Skipr is een crossmediaal communicatieplatform voor beslissers in de zorg. Skipr biedt je een magazine, internet met unieke functionaliteiten, e-mailnieuwsbrieven, (web)televisie, een virtueel en een persoonlijk business netwerk en persoonlijke ontmoetingen. Skipr helpt beslissers in de zorg om de koers te bepalen.  
skipr_400