De volgende partners ondersteunen e-Health Convention 2016

Gold sponsor

E-sites is een digitaal bureau met denkers, bouwers en vertellers met passie voor de mogelijkheden van technologie. Wij geloven in het verbinden van mensen en organisaties via technologie. Met een specialistisch health-team vol perfectionisten innoveren we in zorg en pharma met bewezen eHealth, communicatie en compliance oplossingen voor patiënten, zorginstellingen, pharmaceuten, leveranciers en overheid. Door te blijven experimenteren met technologie benutten we continu de nieuwste mogelijkheden voor digitale oplossingen die de zorg veranderen. Met meer dan 90 specialisten en meer dan 16 jaar ervaring overtreft E-sites als innovatie partner in digital health.

Silver sponsor

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in service design, app ontwikkeling, e-commerce en website ontwerp. Een ontwerpbureau dat werk van betekenis maakt. Voor onze klanten, voor onszelf en voor de maatschappij. Samen creëren we verrassend werk. Ons motto: “Challenge reality!” Want er kan meer dan je denkt. We ontwerpen meer dan producten en diensten. Honderd nieuwsgierige mensen ontwerpen herkenning, verwondering, verbinding en rendement. En de weg ernaar toe: trainingen, pressure cookers en co-creatie. Alles wat nodig is voor impact!
Burst is geen doorsnee digitaal bureau. We zijn moderne ambachtslieden. We gebruiken onze hersens, harten en handen om merken en hun klanten dichter bij elkaar te brengen. Vanuit data en inzichten ontwerpt en ontwikkelt Burst digitale producten van het hoogste niveau. Met een internationaal team van makers en denkers werken we nauw samen met opdrachtgevers uit meer dan 60 landen om toegevoegde waarde te blijven bieden aan hun klanten. Steeds weer, steeds meer.
Booming helpt haar klanten bij het realiseren van meer online bezoekers en meer rendement en conversie uit deze bezoekers. Concreet zorgen we bijvoorbeeld voor de optimalisatie van google vindbaarheid en conversie-funnels. Meer winstgevende contacten met voor u relevante doelgroepen. Booming neemt werk uit handen en biedt het specialisme en de aandacht om online optimalisaties structureel op te pakken en in te richten. Dat geeft peace of mind. Weten dat je met de juiste dingen bezig bent.
EMERCE JOBS is het meest complete jobboard voor functies zoals online marketeer, e-commerce consultant, projectleider internet, designer, business developer, account manager nieuwe media. De jobboard voor interactieve jobs in business, marketing en technologie. Voor de beste banen in nieuwe media.

Featured startups

Supporters

Health Valley is een netwerk dat technologische innovaties in de gezondheidszorg stimuleert. Zo'n 700 kennisinstellingen en bedrijven houden zich in hun regio op een of andere wijze bezig met gezondheidszorg.