eHealth Convention

Over e-Health Convention

Wat is e-Health Convention?

e-Health Convention is innovation in cure, care & technology. e-Health Convention van Emerce en Skipr gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg.

Een interactieve congresdag met meer dan 25 sessies van interviews, presentaties en een info-lounge met live demo’s van innovatieve projecten. In 2017 door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 5 punten geaccrediteerd.

e-Health Convention biedt nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van e-Health. Voor alle organisaties en professionals in de zorg, startups en tech bedrijven die zich actief bezighouden met de kwaliteit en de efficiency van de zorgsector.

Voor wie?

e-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten. In 2016 door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 5 punten geaccrediteerd. 

 


e-Health Convention 

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Skipr

Skipr is een crossmediaal communicatieplatform voor beslissers in de zorg. Skipr biedt je een magazine, internet met unieke functionaliteiten, e-mailnieuwsbrieven, (web)televisie, een virtueel en een persoonlijk business netwerk en persoonlijke ontmoetingen. Skipr helpt beslissers in de zorg om de koers te bepalen.