eHealth Convention

7 Digitale innovatiekansen voor een betere zorg

11:40 30 minutes IJzaal
Floor van Riet One ShoeMichel van Velde One Shoe

Welke functie hebben de digitale tools en middelen voor de zorgorganisatie van morgen? Waar liggen praktische digitale innovatiekansen? In deze sessie onderzoeken Floor en Michel hoe je als zorgorganisatie op een onderscheidende manier kunt voorzien in de digitale behoeften van patiënten en hun naasten. Ook praten ze je bij over de digitale trends en ontwikkelingen voor 2019, waaronder chatbots, conversational interfaces, API-first en contentmarketing. Met voorbeelden uit werk voor o.a. Kanker.nl, Jeroen Bosch Ziekenhuis en Thuisarts.nl. 

Floor van Riet

Floor van Riet

One Shoe

Floor is UX Lead bij creatief & digitaal bureau One Shoe. Hij adviseert organisaties over de inzet van digitaal en vertaalt strategische keuzes in digitale concepten die werken. Online oplossingen die processen versimpelen, mensen blijer maken, dialoog faciliteren en conversie verhogen. Zijn expertise ligt op het snijvlak van strategie en UX.

 

Michel van Velde

Michel van Velde

One Shoe

Michel van Velde is oprichter en CEO van One Shoe. One Shoe is een creatief & digitaal bureau en werkt al jarenlang voor zorgorganisaties als het St. Antonius Ziekenhuis, Sanofi Genzyme en Thuisarts. Met meer dan 45 specialisten creëert het campagnes en digitale oplossingen die een positieve impact hebben op het dagelijks leven van mensen.

 

Gelijktijdige sessies