eHealth Convention

Big Data for Big Results

15:10 30 minutes presentation Studio
Hans Maltha BurstNicky Hekster Moderator

De huidige digitale maatschappij vraagt om een andere aanpak van communicatie met zorgprofessionals en patiënten. Hoe zorg je dat je met digitaal aansluit op deze veranderde behoefte? Hoe zorg je met een uitgekiende digitale strategie in combinatie met big data voor grote resultaten in je on- en offline marketing.

Hans Maltha

Hans Maltha

Burst

Hans Maltha is de oprichter en CEO van Burst, een digitaal bureau gedreven door data, creativiteit en techniek met vestigingen in Amsterdam & Rotterdam. Burst bedient zowel nationale als internationale accounts en werkt dagelijks samen met haar klanten zoals Hero Medisch, IFFR, Takeda en Natuurmonumenten om hen te faciliteren in de digitale transformatie van hun business. Burst is al twee jaar op rij gekozen (2016 + 2017) tot beste digitale bureau in de Emerce Top 100.

Nicky Hekster

Nicky Hekster

Moderator

Na ruim 10 jaar als technical leader Healthcare & Life Sciences bij IBM Benelux, werkt Nicky Hekster nu internationaal voor IBM Watson Health. Hierbij concentreert hij zich op toepassingen, conceptie, ontwerp en validatie van oplossingen om uitdagingen in de gezondheidszorg te slechten. Naast e-health en Big Data, is hij een expert op het gebied van het toepassen van IBM’s Watson technologie op gezondheid, gezondheidszorg en levenswetenschappen.
Van 2010 tot 2014 was hij voorzitter van IHE Nederland (Integrating the Healthcare Enterprise). Daarnaast is hij lid van de werkgroep Standaardisatie van de OIZ, de belangenvereniging van ICT bedrijven in de zorg. Verder is hij lid van de redactieraad van het (web)magazine ICT&health.

Gelijktijdige sessies