eHealth Convention

Hoe verhoog je als zorgorganisatie je digitale innovatievermogen?

11:45 30 minutes presentation Kleine zaal
Michel van Velde One ShoeFloor van Riet One ShoeErik van der Zijden Moderator

De ontwikkeling van nieuwe digitale producten en diensten in de zorg kan heel lang duren. Terwijl het in een wereld waarin we moeten bezuinigen juist van belang is dat je innoveert. Aan de hand van praktijkvoorbeelden vertellen Michel van Velde (CEO) en Floor van Riet (User Experience Specialist) hoe je sneller ideeën ontwikkelt, toetst en test. Om zo tot nieuwe eHealth oplossingen te komen die ook daadwerkelijk hun weg naar de praktijk vinden.

Michel van Velde

Michel van Velde

One Shoe

Michel van Velde is oprichter en CEO van bureau One Shoe. One Shoe is een toonaangevend creatief digitaal bureau met vestigingen in Nederland en Duitsland. Het bureau combineert merkstrategie met digitale strategie, creatie en high-end web- en mobile development. One Shoe ontwikkelt toonaangevende digitale oplossingen in de health en farmasector en werkt o.a. voor de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), Sanofi Genzyme, Thuisarts, de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), St. Antonius Ziekenhuis, UMC Utrecht en vele anderen.

Floor van Riet

Floor van Riet

One Shoe

Floor is UX Specialist bij One Shoe. Hij adviseert merken en organisaties over de inzet van online en
vertaalt strategische keuzes in digitale concepten die werken. Eerder werkte Floor als teamlead en art director bij Sabel Communicatie. Hij werkt(e) de afgelopen 10 jaar voor onder meer OLVG, St. Antonius Ziekenhuis, Avrotros, De Brauw Blackstone Westbroek, VluchtelingenWerk Nederland en Raad van State.

Erik van der Zijden

Erik van der Zijden

Moderator

Erik is Co-Founder, partner en CEO van Synapzz Mobile Health sinds 2012. Hij was daarnaast tot 2017 mentor van het Digital Health Accelerator Rockstart programma en lid van de Programmaraad van e-Health Convention.

Gelijktijdige sessies