eHealth Convention

Innovatie als vliegwiel voor betere ouderenzorg

10:05 35 minutes presentation Kleine zaal
Ellen Maat CordaanErik van der Zijden Moderator

De uitdagingen in de zorg voor ouderen zijn legio: personele krapte, een toegenomen complexe zorgvraag, veranderende maatschappelijke eisen leggen een grote druk op kwaliteit van zorg. Cordaan investeert daarom in innovatie. In de presentatie wordt ingegaan op innovatieve oplossingen, het overwinnen van drempels als first mover en de kansen voor kwaliteit van zorg.

Ellen Maat

Ellen Maat

Cordaan

Ellen Maat is als directeur Strategie Kwaliteit & Innovatie en CIO verantwoordelijk voor het kwaliteits- en innovatiebeleid van Cordaan. Ellen heeft inmiddels ruime ervaring op het terrein van eHealth: van 2008 tot 2011 was ze als programmadirecteur Innovatie in de zorg onder meer verantwoordelijk voor het landelijk EPD en het Zorg Innovatieplatform. Tevens is Ellen vanuit het adviesbureau VKA (2011- 2012) interim directeur geweest van NICTIZ. Naast haar functie bij Cordaan is Ellen toezichthouder bij de Alrijne Zorggroep met aandachtsgebied ICT & innovatie en commissaris de Seizoenen een instelling voor mensen met een verstandelijke handicap.

Erik van der Zijden

Erik van der Zijden

Moderator

Erik is Co-Founder, partner en CEO van Synapzz Mobile Health sinds 2012. Hij was daarnaast tot 2017 mentor van het Digital Health Accelerator Rockstart programma en lid van de Programmaraad van e-Health Convention.

Gelijktijdige sessies