eHealth Convention

Personalized Technology in healthcare

10:05 30 minutes presentation Grote zaal
Jorrit Ebben Academy Het Dorp

IoT is hot. En toch ook ongrijpbaar voor velen. Welke waarde kan het hebben voor de mens, in de relatie tussen zorgprofessional en patiënt. En nog meer, hoe ondersteunt het in de vaak geuite maatschappelijke wens “om langer thuis te kunnen wonen”.

Waarom vinden we het gewoon dat een IC helemaal vol zit met technologie en een huis van iemand met een zware chronische ziekte en/ofbeperking niet? Dreiging genoeg zou je zeggen. Academy Het Dorp integreert. De mens én de technologie. Samen komen ze tot “personalized technology”, zodat mensen thuis kunnen functioneren en minder afhankelijk zijn van zorg.

Jorrit Ebben

Jorrit Ebben

Academy Het Dorp

Jorrit Ebben, innovatie alchemist, richt zich op innovatie in de gezondheidszorg. Hij is opgeleid als apotheker in Utrecht en heeft daarna bedrijfskunde aan Nyenrode gedaan. Hij heeft 10 jaar ervaring in de farmaceutische industrie (klinisch onderzoek en sales & marketing). Al in 2011 ontwikkelde hij daar samen met patiënten en zorgprofessionals een app om mensen met epilepsie in staat te stellen zelf meer regie te hebben.

Bij Academy het Dorp werkt Jorrit vanuit de behoefte van de eindgebruiker c.q. ervaringsdeskundige aan de samenwerking met kennisinstellingen, overheden en/of bedrijven waarmee innovaties ontwikkeld kunnen worden om de zelfstandigheid van de eindgebruiker te vergroten.

 

Gelijktijdige sessies