eHealth Convention

The future of genetic healthcare

14:35 30 minutes presentation Kleine zaal
Susanne Baars iGEN_Future of GeneticsErik van der Zijden Moderator

Susanne Baars is een vrouw met een missie. Als iedereen de rechten bezit over zijn of haar eigen DNA en deze ook kan “lezen”, wordt het mogelijk om onnodig lijden in te dammen, medische risico’s voor te zijn en kunnen we kosten besparen. Susanne kwam er al vroeg achter dat er veel meer informatie voor handen is dan waarmee wordt gewerkt. Daarom werkt ze hard aan next-gen tech waarmee de wereldbevolking de sleutel tot zijn of haar DNA in handen krijgt.

Susanne Baars

Susanne Baars

iGEN_Future of Genetics

Susanne Baars is genetisch expert en oprichter en voorzitter van de Stichting Human Genome, een wereldwijd non-profit initiatief dat zich hard maakt om alle mensen op aarde eigenaarschap te geven van hun eigen genetisch data, hun DNA. Susanne is een jonge zorgpionier in de wereld van de genetica en werkt op het snijvlak van levenswetenschappen en exponentiële technologieën.

Erik van der Zijden

Erik van der Zijden

Moderator

Erik is Co-Founder, partner en CEO van Synapzz Mobile Health sinds 2012. Hij was daarnaast tot 2017 mentor van het Digital Health Accelerator Rockstart programma en lid van de Programmaraad van e-Health Convention.

Gelijktijdige sessies