eHealth Convention

Designing for passion, designing for e-Health

16:45 30 minutes presentation Grote zaal
Uwe Diegel LifeinaRuud Koolen Skipr

| KEYNOTE SPREKER |

Alles is ontworpen. Sommige voorwerpen zijn goed ontworpen, anderen niet; sommige zijn pretentieus ontworpen, anderen bescheiden; sommige zijn ontworpen om materialen en technieken te optimaliseren, terwijl andere voorwerpen eigenlijk alleen maar onnodig zijn. Terwijl sommige voorwerpen vanzelfsprekend onze aandacht trekken door hun buitengewone design en relevantie, blijven andere voorwerpen gewoon onopgemerkt. Hoe maak je een perfect product?

Uwe Diegel

Uwe Diegel

Lifeina

Uwe Diegel maakte de afgelopen 20 jaar medische apparatuur en is bekend om zijn robuuste uitstraling en zijn vermogen om de toekomst van de gezondheidszorg te voorspellen. Uwe studeerde muziek en trad enkele jaren wereldwijd op als concertpianist. In 1989 werd hij gedwongen om zijn carrière te veranderen en kwam hij terecht in de wereld van medische hulpmiddelen. Inmiddels bezit hij verschillende octrooien met betrekking tot temperatuur- en bloeddrukmeting en wordt o.a. beschouwd als specialist in bloeddrukmanagement. In 2009 startte Uwe bij Connected Health en was hij betrokken bij iHealth, de wereldwijde leider in connected healthcare devices. In september 2017 nam hij ontslag en startte hij het Lifeina-project. Ook hij is momenteel betrokken bij een (nog) zeer geheim project in diabetes.

Ruud Koolen

Ruud Koolen

Skipr

Ruud is uitgever van Skipr, het crossmediale communicatieplatform voor beslissers in de zorg, Zorgvisie, Zorgvisie ict en Headline. Voor 2010 was hij hoofdredacteur van Zorgvisie en Markant. Ruud begeleidt publieke dialogen en debatten en is een ervaren dagvoorzitter. Hij weet als geen ander het publiek te prikkelen met zijn actuele en vernieuwende kijk op de zorgvraagstukken van vandaag.

 

Gelijktijdige sessies